Magda Catone, la distracţie după ce şi-a vizitat soţul bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magda Catone s-a distrat pe cinste la Slatina
Magda Catone s-a distrat pe cinste la Slatina

Actriţa a băut must la festivalul oltenilor, în timp ce Şerban Ionescu e în stare foarte gravă. Magda Catone a  devnit nervoasă în momentul în care a fost întrebată de starea de sănătate a actorului.

Magda Catone, soţia lui Şerban Ionescu, nu pare deloc afectată de drama celui cu care a trăit 30 de ani. Ea s-a distrat ieri, pe cinste, la Festivalul „Oltenii şi restu' lumii" de la Slatina, în timp ce actorul se află în stare gravă, imobilizat la pat.Râde, face glume şi bea must. N-ai zice că are un soţ pe moarte. Magda Catone a fost invitată ieri la Slatina, la Festivalul “Oltenii şi restu’ lumii”, unde a băut must şi a fost cu zâmbetul pe buze mai tot timpul. În momentul în care a fost întrebată despre starea de sănătate a lui Şerban Ionescu a devenit brusc nervoasă„Nu ştiu nimic şi cred că ar trebui să pleci de aici imediat. Nu este locul potrivit să mă întrebi aşa ceva“, a strigat actriţa.

„Nu vorbesc despre divorţ“

Ea nu a vrut să vorbească nici despre procesul de divorţ: „Nu vorbesc despre divorţ şi vreau să fiu lăsată în pace”.

Şerban Ionescu a depus actele şi vrea să divorţeze cât mai repede de actriţă. El a fost externat din Spitalul Elias din Bucureşti marţi seara şi stă imobilizat la pat, în vila unui prieten. Starea sa este foarte gravă şi nu mai poate vorbi. Familia acestuia a chemat chiar şi un preot să îl împărtăşească.

Actorul a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, cea mai devastatoare boala neurovegetativă, ce presupune degenerarea neuronilor motori ai măduvei spinării.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite