Craiova: Mădălin Voicu, folkistul as în calculatoare (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mădălin Voicu, folkistul as în calculatoare (VIDEO)
Craiova: Mădălin Voicu, folkistul as în calculatoare (VIDEO)

Aproape în fiecare weekend îl poţi întâlni la diverse manifestări cultural-artistice din Craiova, încântându-i pe iubitorii de muzică folk.

Mai citiţi:
Muzica folk va răsuna în Ambient

De mic a fost atras de muzică. Încet, încet a început să cânte la chitară, iar pe la vreo 15 ani efortul său a început să fie recunoscut. „Am învăţat singur să cânt la chitară. În timpul liber exersam şi până la urmă am reuşit“, rememorează Mădălin începutul său în folk. Chiar şi acum îşi petrece momentele de relaxare compunând versuri, cântând sau citind. Este autorul câtorva piese muzicale pe care însă nu le-a cântat la concerte, ci doar în grupurile de prieteni. “Trebuie să finisez acele piese. Când vor fi gata le voi cânta şi în public“, explică solistul.

A ales să cânte muzica sufletului

Mădălin Voicu este un băiat foarte sensibil, iar piesele sale transmit aceeaşi sensibilitate. „Folkul este muzica sufletului, prin care se pot comunica foarte multe lucruri. Merită să fie apreciat de toată lumea“, cataloghează solistul muzica folk.
Momentan preferă să participe la cât mai multe spectacole de gen. În acest an a fost prezent la majoritatea concertelor organizate de Primăria Craiova.

A cântat de Florii, în centru, la statuie, dar şi la Velodrom, de Ziua Tineretului. Recent a susţinut un recital într-un local craiovean unde invitat special a fost Emerich Imre. Acum realizează un duet cu Mădălina Amon şi cântă pe diverse scene din Bănie. La începutul lunii viitoare, între 1 şi 8 august, Mădălin Voicu va participa la Tabăra muzicii folk care va fi organiată la Calafat.

Află din Adevărul de Seară Craiova de astăzi ce alte activităţi a avut Mădălin Voicu.

Ascultă una dintre piesele folk cântate de Mădălin Voicu în cluburile din Craiova


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite