Craiova: Se închide strada Macedonski

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Se închide strada Macedonski
Craiova: Se închide strada Macedonski

Şoferii care au drum pe strada Alexandru Macedonski ar fi bine să evite această rută mâine.

Primăria a anunţat că, din cauza lucrărilor de modernizare, sâmbătă, între orele 8 şi 18, circulaţia rutieră  pe strada Alexandru Macedonski - respectiv pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Simion Bărnuţiu şi intersecţia cu str. Bujorului, va fi închisă. În acest interval vor avea loc lucrările de aşternere a stratului rutier de uzură, din mixturi asfaltice.

Traseele de autobuze care circulă pe sectorul respectiv, vor circula pe o rută ocolitoare, respectiv pe str. Gh. Chiţu – str. Caracal, cu revenire apoi la traseul obişnuit.

În cursul săptămânii 05 - 11 octombrie 2009 vor fi asfaltate celelalte tronsoane de drum ale străzii Alexandru Macedonski.

Potrivit unui comunicat remis de Primărie, restricţii de circulaţie vor fi şi în această seară, începând cu ora 20, în  zona sensurilor giratorii de la intersecţia bulevardului Carol I cu strada Fraţii Goleşti şi strada Păltiniş. Aici se va desfăşura circulaţia se va desfăşura cu restricţii locale datorate lucrărilor de aşternere a stratului rutier de uzură, din mixturi asfaltice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite