VIDEO / Luptătorii din Bănie au lovit bine la gala K1 intercluburi de la Orşova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Orşova a avut loc recent o etapă zonală de kickboxing, care a avut ca scop selectarea sportivilor pentru finalele campionatului naţional ce se va desfăşura la sfârşitul acestui an, în Craiova.

Printre cei 60 de luptători din ţară prezenţi la competiţie s-au aflat şi patru sportivi de la PowerGym Craiova, pregătiţi de antrenorul Ionuţ Pucă, iar rezultatele au fost notabile.

La categoria copii, Enzo Mincă a câştigat un meci şi l-a terminat la egalitate pe cel de-al doilea, obţinând calificarea la finalele pe ţară.

O surpriză plăcută a fost tânărul craiovean Samir Abou-Khalil, intrat în competiţie după doar o săptămână de pregătire. Debutul lui în K1 a fost promiţător, chiar dacă s-a ales cu trei copci la ochiul drept.

Şi-a depăşit condiţia, deoarece a luptat cu un sportiv care are la activ un număr mare de meciuri şi care va participa la Local Kombatul de la Constanţa. Din păcate, Samir a fost oprit de medic să continue lupta în repriza a treia, pentru că avea o rană deschisă la pleoapa dreaptă“, a precizat Ionuţ Pucă.

Şi Alex Lupu, un alt luptător de la PowerGym debutant în circuit, care, la fel ca şi Samir, provine din Wu-Shu, a dus bine două reprize în faţa elevului lui Alin Panaite, dar a trebuit să renunţe în runda a treia.

Şi el este un luptător cu potenţial. Ţin să-i felicit pe Samir şi Alex pentru curajul lor şi să le urez succes pe acest drum“, a spus antrenorul Pucă.

image

Samir Abou-Khalil, în sala de antrenament

Al patrulea sportiv de la PowerGym, Marian Şerban, a fost marea surpriză a acestei întreceri intercluburi, el obţinând calificarea în finala campionatului naţional, dar şi biletul pentru gala profesionistă de luna viitoare şi prezenţa la selecţia Local Kombatului de la Timişoara. Marian l-a învins prin KO în repriza a treia pe Ionuţ Gelep, multiplu campion de box.

La categoria -71 de kg a luptat şi Alexandru Oprea, de la clubul Teruo Kono din Craiova, antrenat de Cosmin Obritenchi.

Din păcate, el a pierdut meciul cu Otavă Viorel, luptător profesionist de box, cu un număr important de meciuri. Este de subliniat faptul că a reuşit să revină în meci după un knockdown la ficat“, a explicat Ionuţ Pucă.

VEZI secvenţe din meciul lui Samir Abou-Khalil (şort negru) cu Adrian Maxim, la gala de la Orşova

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite