VIDEO Luptă să-şi salveze copilul adoptat care suferă de cancer. O femeie din Craiova cere ajutor pentru fetiţa de trei ani, grav bolnavă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea, alături de mama adoptivă. Foto: G.P.
Andreea, alături de mama adoptivă. Foto: G.P.

O fetiţă de 3 ani, depistată cu cancer la rinichi, are nevoie de un citostatic pe care familia adoptivă nu are bani să îl cumpere.

Andreea Giorgiana Bogoslov are trei ani, iar în vara anului trecut a fost diagnosticată cu cancer la rinichi. Andreea este un copil adoptat iar părinţii luptă acum să o salveze. „În septembrie a fost operată la Spitalul de Copii «Grigore Alexandrescu» din Bucureşti şi de atunci face  săptămânal cure de citostatice. I-a fost extirpat rinichiul”, a povestit Nela Bogoslov, mama adoptivă. Femeia mărturiseşte că trăieşte o adevărată dramă când vede prin ce trece copilul său. „O mai doare locul unde a fost operaţia şi mâna de unde i se ia sânge, pentru că în fiecare zi doctorii îi fac analize ca să vadă care e valoarea leucocitelor. Andreea e mai agitată în ultima perioadă, aşa îşi exprimă suferinţa, a slăbit foarte mult, nu mai mănâncă ca înainte”, a povestit mama adoptivă.

La trei ani, Andreea luptă să învingă cancerul.

Craiova: La trei ani, Andreea suferă de cancer.


Femeia spune că, de când a aflat de boala de care suferă fiica sa, este şi mai apropiată de ea. „Am renunţat la serviciu, de casieră la Regia Autonomă de Transport în Comun, ca să pot sta în spital lângă copil, pentru că în fiecare săptămnă trebuie să ajungem la doctor. Nu este un sacrificiu, orice mamă ar face ce am făcut eu. Nu regret că am adoptat-o, din contră, după ce o voi trata pe Andreea mă gândesc să mai adopt un copil”, a mai spus mama fetiţei operate la rinichi.  Andreea are nevoie de un medicament pe care familia nu şi-l poate permite, Lyovac. „Un flacon costă peste 100 de lei iar într-un an fetiţa are nevoie de 30 de flacoane. Tratamentul cu acest citostatic durează trei ani”, a mai spus mama, care mărturiseşte că veniturile lunare ale familiei nu depăşesc 1.500 de lei, bani pe care îi cheltuie prin spitale, pentru tratarea Andreei.



Cei care o pot ajuta pe Andreea să urmeze tratamentul cu acest medicament de care are nevoie pot face donaţii în contul RO42BRDE170SV71614511700, titular Bogoslov Nela - Irinuca. „Avem medicamente doar până în mai, de atunci nu ştim ce vom face, pentru că nu mai avem bani. Acest medicament Lyovac nu se găseşte în ţară, doar în străinătate. Facem tot posibilul să ne salvăm copilul, suntem în stare de orice sacrificiu”, a spus mama adoptivă a Andreei.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite