Craiova: "Luptă fratricidă" pe proiectele de dezvoltare depuse de primării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: "Luptă fratricidă" pe proiectele de dezvoltare depuse de primării
Craiova: "Luptă fratricidă" pe proiectele de dezvoltare depuse de primării

Autorităţile doljene acuză reprezentanţii Agenţiei centrale care se ocupă de proiectele întocmite de primarii din ţară prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală că vor să provoace o „luptă fratricidă” între regiuni.

Decizia autorităţilor centrale de a trimite 10 experţi de la Centrul Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Craiova la Constanţa a fost făcută azi publică de preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. Acesta a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută azi că proiectele întocmite de primarii din oltenii pe măsura 322 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală urmează să fie evaluate de experţi din Iaşi. „Oamenii aceştia trebuie să stea undeva atât cât evaluează proiectele, adică până în luna octombrie, cel mai devreme. Trebuie cazaţi la hotel, trebuie decontate cheltuielile”, a spus Prioteasa.

Dâmboviţa şi Cluj, judeţe privilegiate


Acesta a declarat că autorităţile centrale vor să provoace o „luptă fratricidă” între regiuni. „I-au trimis acolo să radă proiectele celor de la Constanţa, iar cei din Iaşi să ne radă proiectele noastre. Ne adresăm pe toate canalele ca Ministerul Agriculturii să intervină şi să lase situaţia aşa cum este în prezent”,a  spus Prioteasa care a adăugat că este interesant cum singurele judeţe care au scăpat de transferuri sunt din zone „sărace” precum cele din Dâmboviţa, judeţul de unde provine directorul Agenţiei Naţionale de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit şi Cluj „dacă dumneavoastră cunoaşteţi pe cineva de aici”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite