Craiova: Lucescu şi Săndoi cu ochii pe alb-albaştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Lucescu şi Săndoi cu ochii pe alb-albaştri
Craiova: Lucescu şi Săndoi cu ochii pe alb-albaştri

Jucătorii Universităţii Craiova sunt monitorizaţi în aceste zile de antrenorii naţionalelor de seniori şi tineret.

Emil Săndoi, selecţionerul tricolorilor mici, a ajuns încă de ieri în cantonamentul Ştiinţei de la Kaprun şi a urmărit aseară evoluţia alb-albaştrilor din amicalul cu VfL Wolfsburg II. Săndoi îi are sub observaţie pe Lung junior, Bărboianu, R. Barbu, V. Găman, M. Costea, care au mai evoluat la tineret, dar şi pe Firţulescu, Gogoşoiu, Ologu sau Roman, jucători care pot face pasul la naţionala mică.

Antrenamentele de astăzi ale Universităţii au fost supervizate de preparatorul fizic al echipei naţionale, Diego Longo. Acesta a dorit să urmărească nivelul de pregătire al oltenilor, iar mâine îi va raporta totul lui Răzvan Lucescu. Selecţionerul şi-a anunţat prezenţa la amicalul Craiovei cu Lazio Roma, la fel ca şi Emil Săndoi.
În vizorul lui Lucescu junior se află Florin Costea, D. Stoica, Dănănae şi Prepeliţă, jucători care au şi cochetat cu echipa naţională.

În tribune se va afla şi directorul tehnic al selecţionatei Australiei, Rob Baan, olandezul venind să-i vadă la lucru pe „cangurii“ din lotul Ştiinţei, Rose, Dilevski, Baird şi Bran, ultimul pentru naţionala de tineret.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite