Craiova: Răzvan Lucescu l-a pus la zid pe Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Răzvan Lucescu l-a pus la zid pe Costea
Craiova: Răzvan Lucescu l-a pus la zid pe Costea

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a explicat motivele pentru care nu l-a chemat pe golgheterul Universităţii Craiova la naţională. în schimb, Sorin Cârţu a precizat că Florin Costea merita să fie în lotul României pentru partida amicală cu Polonia.

Răzvan Lucescu a spus că decarul Ştiinţei mai are de acumulat pentru a îmbrăca din nou tricoul primei reprezentative.
Are calităţi, foarte bine. Face diferenţa? Dacă o făcea, Craiova ar fi fost acum în cupele europene, dar se bate la retrogradare. Un jucător trebuie să se subordoneze cerinţelor echipei. Când va face asta, va fi şi la naţională. Când faci o convocare, trebuie să ţii cont de calităţile pe care le au jucătorii şi să ai în vedere mai multe aspecte“, a declarat Răzvan Lucescu.

image



Tehnicianul Sorin Cârţu consideră că Florin Costea putea figura printre jucătorii convocaţi de Răzvan Lucescu pentru amicalul cu Polonia. „Cred că Florin Costea este un fotbalist pe care se putea conta, având în vedere criza de atacanţi pe care o traversează fotbalul de la noi. Dacă discuţi cu el, dacă îl disciplinezi puţin tactic şi îi explici ce aşteptări ai de la el, Florin poate să reprezinte o variantă de luat în calcul. Uneori trebuie să te raportezi la valoarea individuală a unui jucător şi să te gândeşti apoi la colectiv“, a afirmat Cârţu pentru gsp.ro.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite