Craiova: Lung senior îl contrazice pe Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul dintre clubul Universitatea şi selecţionerul naţionalei României continuă, de data aceasta subiectul fiind Silviu Lung junior, portarul pe care selecţionerul l-a acuzat de „lipsă gravă de educaţie şi de respect faţă de echipa naţională“.

Totul a pornit de la o discuţie pe care tânărul portar al Ştiinţei ar fi avut-o cu Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei de tineret. Supărat după umilinţa de la Riga, 1-5 cu Letonia, în preliminariile CE 2011, Lung junior i-ar fi transmis antrenorului că nu mai doreşte să fie convocat dacă se consideră că este ieşit din formă. Discuţia a rămas „în familie“ până când Răzvan Lucescu a fost întrebat, la un post TV, despre acest incident, răspunsul selecţionerului stârnind furia oficialilor Ştiinţei.

Este inadmisibil să faci aşa ceva. Mi se pare o lipsă gravă de educaţie şi de respect faţă de echipa naţională, faţă de grup. Oare cum crede că s-au simţit colegii săi în momentul în care a spus că nu mai vine la echipa naţională?“, a fost declaraţia lui Lucescu junior (foto jos) la care conducerea Universităţii s-a simţit obligată să răspundă.

image



„L-aţi crescut dumneavoastră, domnule Lucescu, pe Silviu Lung?“

Directorul sportiv al echipei oltene, Vlad Roşca, a formulat astfel o scrisoare deschisă către Răzvan Lucescu. „Aţi fost acolo, domnule Lucescu, când Silviu Lung a spus că nu mai vine la naţionala? L-aţi crescut dumneavoastră, domnule Lucescu, pe Silviu Lung? L-aţi dus dumneavoastră la fotbal? Aţi fost cel care i-aţi pus pentru prima dată mănuşile de portar pe mâini? Îi cunoaşteţi dumneavoastră personalitatea şi caracterul? Cunoaşteţi nivelul său de educaţie, care chiar e o educaţie aleasă? Ne îndoim profund!“, se arată în scrisoare.

„Şi atunci... domnule Lucescu, în ce calitate vă permiteţi să afirmaţi cu o lejeritate debordandă că vi se pare «o lipsă gravă de educaţie», jignind un jucător profesionist, în adevăratul sens al cuvântului, jignind un părinte care a fost un monument ca portar în comparaţie cu cariera dumneavoastră“, au mai scris oltenii, care cred că în măsură să vorbească despre acest caz ar fi fost Emil Săndoi şi nicidecum Răzvan Lucescu.

Lung senior îşi apără fiul

image



Fostul portar al naţionalei, Silviu Lung, l-a contrazis pe Răzvan Lucescu, considerând că fiul său este bine crescut. „Silviu este un băiat foarte bine educat şi oricine poate confirma asta. La 20 de ani însă toţi mai greşim, iar el a recunoscut asta. A fost un gest de teribilism acum o lună, trebuia să rămână în intimitatea naţionalei de tineret. Nu s-a pus problema ca el să refuze convocările la lot, drept dovadă că este acum la echipa naţională“, a spus fosta glorie a Craiovei Maxima.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite