Craiova: Eugen Neagoe: „Lucescu să-şi vadă de treaba lui!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Universităţii Craiova i-a transmis selecţionerului să se gândească doar la naţională şi să nu mai atace gruparea din Bănie.

Supărat din cauza ultimelor declaraţii ale lui Răzvan Lucescu, Neagoe a ripostat, luându-le apărarea elevilor săi.
După ce selecţionerul l-a acuzat pe Silviu Lung junior de „lipsă gravă de educaţie şi de respect faţă de echipa naţională“, pe motiv că ar fi spus că va refuza o convocare ulterioară la tineret, antrenorul oltean s-a simţit nevoit să-l contreze pe Lucescu junior (foto).

image



Eugen Neagoe l-a sfătuit pe selecţioner să nu mai vorbească despre jucătorii Ştiinţei şi să-şi vadă de naţionala lui. „Răzvan ar fi bine să-şi vadă de problemele pe care le are la echipa naţională, să se gândească la meciul de sâmbătă, pentru că noi încercăm să le gestionăm pe ale noastre şi să facem lucrurile cât mai bine cu putinţă la Universitatea“, a afirmat Neagoe pe site-ul oficial al clubului.

„Lung este un băiat foarte bine crescut“

image



Tehnicianul Ştiinţei i-a luat apărarea lui Lung junior (foto). „Nu cred că Silviu este un băiat lipsit de bun-simţ. Este foarte inteligent, foarte bine crescut. Nu ştiu dacă s-a întâmplat ca el să vorbească despre faptul că nu merge la naţională, cel puţin nu a discutat cu mine. Răzvan Lucescu nu-l cunoaşte foarte bine pe Silviu Lung şi nu cred că este normal să vorbească aşa despre un jucător. Lung este un portar tânăr, de perspectivă şi cred că în cel mai scurt timp va ajunge la naţionala mare, chiar dacă va mai fi sau nu Lucescu acolo“, a precizat Eugen Neagoe.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite