Craiova: Tupeu de avocat: „Locotenente, mergi de cumpără-mi şi mie o sticlă de votcă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Tupeu de avocat: „Locotenente, mergi de cumpără-mi şi mie o sticlă de votcă!“
Craiova: Tupeu de avocat: „Locotenente, mergi de cumpără-mi şi mie o sticlă de votcă!“

Un avocat în Baroul Dolj, fost judecător, este cercetat penal pentru distrugere, după ce a fost surprins de jandarmii craioveni în timp ce lovea cu diplomatul mai multe maşini din parcarea magazinului Carrefour.

Avocatul a fost surprins în urmă cu două zile de către un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa de la sediul unităţii la domiciliul său de pe strada Arieş, în dreptul magazinului Carrefour Market din Craiova.

"Subofiţerul a observat un bărbat care lovea cu o geantă diplomat mai multe maşini parcate. A oprit persoana în cauză şi a solicitat sprijinul colegilor care ieşiseră din serviciul de ordine interioară la Curtea de Apel Craiova şi se deplasau spre sediul unităţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Dolj, locotenent Ionuţ Ţapu.

Jandarmii au procedat la identificarea persoanei în cauză stabilind că se numeşte Iancu Panait, în vârstă de 50 ani, domiciliat în Craiova. În urma verificărilor s-a constatat că acesta, în timp ce se deplasa pe strada amintită, în dreptul magazinului Carrefour, întrucât nu a avut loc pe trotuar din cauza autoturismelor parcate, s-a enervat şi a lovit cu colţul genţii de tip diplomat pe care o avea în mână, triplele semnalizatoare a două autoturisme parcate, provocând spargerea acestora.

Nervos din cauza Fiscului

Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.J.J. Dolj unde i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar părţile vătămate au declarat că intenţionează să recupereze prejudiciul, urmând să depună plângere în acest sens”, a mai adaugat purtătorul de cuvânt al IJJ Dolj.

În timpul audierilor avocatul le-a cerut jandarmilor să consemneze în dosar că era nervos pentru că primise o somaţie de la Fisc şi că trebuia să –şi plătească impozitele restante de câteva zeci de mii de lei. Mai mult, fostul judecător a scos din portofel zece lei şi i-a ordonat unui jandarm: „Locotenente, mergi de cumpără-mi şi mie o sticlă de votcă!“. Bineînţeles, a primit apă în loc de votcă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite