Lista locurilor disponibile în şcoli, afişată astăzi la inspectorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectoratul Şcolar Dolj
Inspectoratul Şcolar Dolj

Catedrele sau orele libere sunt majoritatea la unităţi de învăţământ din judeţ. De la ora 12.00, acestea sunt prezentate la sediul ISJ Dolj, la fel şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii candidaţi.

Şcolile Sadova, Caraula şi Carpen au liber câte un post de învăţător. La Şcoala din Braloştiţa există o catedră de educaţie fizică, la Colegiul Tehnic Calafat sunt libere 12 ore de fizică, iar la Şcoala Nr. 1 Dăbuleni sunt şapte ore de desen şi 18 de religie, acestea din urmă fiind disponibile pe perioada unui concediu medical prelungit până în lună decembrie, potrivit datelor transmise de unitatea de învăţământ la Inspectoraul Şcolar Dolj.

De asemenea, mai sunt disponibile 18 ore de limbă franceză, din care 12 la Şcoala Scaieşti şi şase la Liceul cu program sportiv „Petrache Trişcu“ din Craiova.

„Până miercuri, la ora 12.00, sunt aşteptate solicitări de la persoanele care dreptul să le ocupe, în sensul că au studii corespunzătoare şi au obţinut peste 5,00 la concursurile din iulie 2008 – 2011 şi la cel din august 2011. Dacă îndeplinesc toate condiţiile sunt direct repartizaţi, dacă nu,orele sunt anunţate la şcolile respective, care afişează că au libere posturi pentru care organizează concurs în vedea ocupării, vineri, la ora 10.00, primind dosare de participare joi“, a precizat Alexandrina Năstase, inspector şcolar general adjunct, în cadrul ISJ Dolj.

Postul de învăţător de la Sadova s-a eliberat după ce titularul a fost solicitat la o şcoală cu regim special. La Calafat, cele 12 ore de fizică au fost scoase la concurs în urma decesului titularului. În restul situaţiilor este vorba despre concedii fără salarii sau pentru îngrijirea copilului.

În Dolj sunt 16 concedii fără salarii, solicitate pentru studii, şi 17 din motive personale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite