Liga a II-a / Derbi oltean la Depou: Gaz Metan CFR - CSM Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost amânat cu o săptămână, eşalonul secund îşi intră de astăzi în drepturi. De la ora 11.00 se va disputa prima etapă, care va programa un derbi oltean la Craiova şi un debut de foc pentru nou-promovata ALRO Slatina.

Pe terenul de la Depou, Gaz Metan CFR va da piept cu CSM Vâlcea, echipă aflată în impas financiar şi care a fost nevoită să înceapă sezonul cu mulţi juniori în lot.

Cum craiovenii au ca obiectiv o clasare pe podium, victoria este singurul lucru care contează pentru trupa lui Jerry Gane.

Sper într-un debut cu dreptul, pentru că avem nevoie de cele trei puncte pentru a ne atinge obiectivul, o clasare superioară faţă de cea din sezonul trecut“, a spus antrenorul craiovenilor, care aşteaptă cât mai mulţi suporteri la Depou.

În schimb, la Slatina vine o fostă echipă de Liga I, Unirea Alba Iulia, iar Corneliu Papură şi elevii săi vor avea parte de un meci dificil.

Iată şi celelalte partide de astăzi, din prima runda a Ligii a II-a, Seria a 2-a: ACU Arad - ACSM U Poli Iaşi, CSU Voinţa Sibiu - Dacia Mioveni, Arieşul Turda - FC Bihor Oradea, Petrolul Ploieşti - Minerul Lupeni, Mureşul Deva - FC Silvania, FC Argeş - UTA Arad.

Rezultatele tuturor partidelor le puteţi afla pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite