Liga a II-a: Gaz Metan CFR a obţinut un punct la Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa pregătită de Jerry Gane a remizat astăzi în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, scor 2-2, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a din Liga a II-a, Seria a 2-a.

Oaspeţii au început în forţă, înscriind de două ori în primele patru minute, prin Crăciun şi Trifu. Gazdele au revenit însă rapid pe tabelă, egalând în minutele 27 şi 35, prin Dobre, respectiv Boroiban.

În repriza secundă, meciul a fost echilibrat, fiecare formaţie trecând pe lângă golul victoriei în două-trei rânduri. CSM Vâlcea a terminat partida cu doi oameni mai puţin, Dandea (’65) şi Gârlă (’90) primind cartonaşul roşu.

„Am venit la Vâlcea pentru cele trei puncte. Am început bine partida, dar, din păcate, după ce am înscris de două ori a intervenit o relaxare. A doua repriză a fost echilibrată, cu puţine ocazii de ambele părţi. După aspectul jocului, este un rezultat corect. Sunt nemulţumit de arbitraj, mai ales în prima parte, pentru că jocul a fost lăsat foarte dur. Vreau să terminăm în primele opt locuri la sfârşitul acestui campionat, pentru că suntem neînvinşi de şase etape“, a spus antrenorul craiovenilor, Jerry Gane, la finalul partidei din Zăvoi.

Celelalte rezultate ale rundei de astăzi: FC Silvania - FC Bihor 1-0, Dacia Mioveni - FC Baia Mare 1-1, FC Drobeta - Mureşul Deva 2-0, „U“ Cluj - FC Argeş 2-0, Jiul Petroşani - Minerul Lupeni 2-0. Partida UTA Arad - CS Otopeni începe la ora 17.00, în timp ce Arieşul Turda - FCM Târgu Mureş se dispută la această ora, scorul la pauză fiind de 1-1. Fortuna Covaci a stat în această etapă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite