Lavinia Neagoe, un fost fotomodel din Craiova,trimisă în judecată pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra în vîrstă de 31 de ani, a fost arestată pe data de 20 iunie, după ce procurorii DIICOT au găsit în locuinţa ei din Bucureşi o cantitate de droguri de mare risc.Lavinia Neagoe s-a mutat din Craiova în capitală în urmă cu câţiva ani.

Lavinia Neagoe l-a cunoscut pe  Mayan-Na Djihlah, în vîrstă de 22 de ani, zis şi „Gila“, într-un club de fiţe din Bucureşti. Tânărul racola tineri, iar contra unor sume mari de bani îi obliga să transporte cocaină în stomac din Spania sau Olanda în România.

Lavinia Neagoe şi  Mayan-Na Djihlah au stabilit amândoi să pornească împreună o afacere cu dorguri. Fotomodelul din Craiova trebuia să caute tineri dispuşi să transporte droguri din Spania sau Olanda în România.

Temutul Traficant de droguri din capital şi fotomodelul din Craiova, au pus la cale la telefon toate detaliile afacerii. Procurorii DIICOT au reuşit astfel să îi aresteze.În urma percheziţiei, procurorii au găsit în locuinţa tineri 1622 de pastile de Ecstasy. Lavinia Neagoe a declarat că drogurile sunt pentru consum propriu.

Fotomodelul a fost trimis în judecată pentru săvîrşirea infracţiunii de de trafic de droguri de mare risc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite