Craiova: Povestea de dragoste dintre Laurenţiu şi Nicoleta s-a sfârşit tragic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Irindea a fost ucisă de fostul şoţ cu 20 de lovituri de cuţit. Tânăra venise în vizită la Laurenţiu la Dobru în Olt pentru a-şi vedea fiica de doar cinci luni.


Criminalul nu a mai suportat ideea că a fost părăsit pentru un alt bărbat , iar într-un moment de furie a pus mâna pe cuţit şi şi-a măcelărit soţia.

Cei doi tineri au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de patru ani. „Eu am vorbit cu el cu câteva zile înainte să se întâmple tragedia. Mi-a spus că vrea să o ierte pe Nicoleta, numai să se întoarcă la el. Eu l-am sfătuit atunci să îşi refacă şi el viaţa.  Ieri am aflat ce a făcut, nu îmi vine să cred, copilul meu care era cuminte şi liniştit a putut face aşa ceva“, a spus Ioana Irindea, mama lui Laurenţiu.

Şi-a pus capăt zilelor în pădurea din spatele casei bunicilor

Laurenţiu a realizat ce a făcut , a pus mâna pe o sfoară din curte şi s-a dus în pădure unde s-a şi spânzurat de un copac. Procurorii l-au căutat ore bune, a fost găsit cu ajutorul câinelui Rex, care a fost crescut  de mic de criminal.„ Agresorul şi câinele aveau o relaţie specială. Erau văzuţi mereu împreună mai mereu. Toată noaptea Rex a fost agitat, iar când a prins poarta liberă a fugit direct spre pădure. Ne-am dat seama că acolo îl vom găsi“, a spus Eugen Iacobescu, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Familia tineri este sfâşiată de durere

Mama lui Nicoleta strângea în braţe tablou cu fiica ei şi plângea. Nu îi vine să creadă că nu o va mai vedea niciodată. Fetiţa victimei, Maria a rămas în grija bunicilor  paterni.
Nicoleta a fost condusă astăzi pe ultimul drumu de tot satul. Mâine şi Laurenţiu va fi înmormântat. Rudele tineri nu au vrut ca cei doi să fie îngropaţi în acelaşi cimitir.

Amantul tineri a fost prezent şi el la funeralii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite