Lăsaţi fără permise şi amendaţi pentru încălcarea regulilor de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de conducători auto au fost prinşi în neregulă astăzi, în timpul raziei efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Craiova, împreună cu lucrători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă şi reprezentanţi ai Registrului Auto Română.

Şoferii care au trecut pe roşu, au depăşit viteza, au încălcat marcajului continuu, au circulat pe contrasens, au rămas fără permisele de conducere. 

image

Click pe POZE pentru galerie foto

„Greşeala mea a fost că n-am văzut culoarea roşie la semafor şi când a plecat cel din faţa mea am zis că pot trece“, a spus Constantin Olteanu. Bărbatului i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 30 zile şi a primit patru puncte amendă.

În timpul raziei a fost depistat un şofer care se afla la volanul maşinii deşi avea permisul suspendat. Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

„80 abateri de natura contraventionala au fost constatate, dintre care 15 pentru defecţiuni tehnice, una conform Legii 136 pentru lispă RCA, 3 pentru conducătorii de mopede, 21 pentru neportul centurii, 7 pentru folosirea telefonului mobil, 7 pentru viteză neregulamantară, 19 permise ridicate în vederea suspendării, dintre care 6 pentru culoarea roşu, 6 pentru depăşire, 5 pentru încălcarea marcajului continuu, 2 pentru circulaţie pe sens opus. Au fost retrase 5 certificate de înamtriculare“, a precizat Emil Zuican, şeful Biroului Rutier Craiova.

Valoarea amenzilor se ridică la aproximativ 5.000 de lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite