La Facultatea de Mecanică din Craiova toate examenele se „aranjau“ cu secretara pe mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată a Facultăţii de Mecanică din Craiova, mai mulţi profesori şi un student, sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă, respectiv luare de mită.

Trei studenţi ai Facultăţii de Mecanică din Craiova au sesizat la începutul anului 2011 Direcţia Generală Anticorupţie,cu privire la faptul că un coleg, le-a pretins diverse sume de bani, totalizând 2.500 euro şi 1.800 lei pentru a interveni pe lângă profesori  în vederea promovării unor examene.

Dumitru Pavel Laurenţiu a fost prins în flagrant chiar în timp ce primea de la unul dintre denunţători suma de 350 euro, pentru a pentru a interveni pe lângă profesori în vederea promovării unor examene din sesiunea de iarnă.

Secretara pe mână cu unii studenţi

Magadalena Bîrolgeanu, secretara Facultăţii de Mecanică din Craiova, l-a ajutat pe Dumitru Pavel Laurenşiu, dar şi pe alţi studenţi să promoveze unele examene în schimbul unor sume de bani. În locuinţa femeii în urma unei percheziţii au fost descoperite mai multe documente şi înscrisuri în care erau menţionate persoanele, examenele şi sumele de bani primite şi remise către profesori, stabilindu-se că, în perioada 2011–2012, a primit de la mai mulţi studenţi 12.000 lei pentru a-i ajuta în promovarea unor examene.

Femeia este acuzată de sâvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă şi este cercetat în stare de libertate.

.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite