Mititelu, după Dinamo - Craiova 2-2: „Vom termina în primele trei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo şi Universitatea Craiova s-a terminat la egalitate (2-2), la capătul unui meci cu multe ocazii de poartă. Oltenii au recâştigat un mare jucător, Florin Costea, care a făcut faţă cu brio timp de 20 de minute acestei partide.

Cu Florin Costea în teren, oficialii Ştiinţei cred că jocul echipei va creşte, patronul Adrian Mititelu susţinând chiar că Universitatea poate termina sezonul în primele trei.

„A revenit cel mai bun fotbalist al Craiovei, Florin Costea. Cum a revenit, cum s-a schimbat jocul. Sunt dezamăgit după «dubla» cu Dinamo că am dominat 200 de minute tactic şi rezultatele nu au fost cele pe care ni le-am dorit. La 0-0 am avut un penalti clar la Ologu, care a fost tras în careu", a spus preşedintele grupării din Bănie, Silvian Cristescu.

 „Am jucat ca o echipă mare. Trebuia să câştigăm în seara asta. Prin revenirea lui Florin Costea potenţialul echipei a crescut cu 30 %. Sunt convins că vom termina în primele trei echipe ale campionatului", a menţionat şi patronul Adrian Mititelu.

La rândul lor, dinamoviştii au fost dezamăgiţi de rezultat, considerând că ar fi meritat victoria.

E vina noastră că nu am câştigat, mai ales că am luat gol pe final de meci. Egalul acesta ne costă foarte mult în clasament. Trebuie să ne menţinem sus”, a spus antrenorul Ioan Andone.

Florin Prunea: "Trebuia să câştigăm, nu este un rezultat echitabil. La golul doi al Craiovei a fost ofsaid, de aceea rezultatul este nemeritat".

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite