Craiova: Balaci pleacă la Kazma în Kuweit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Balaci pleacă la Kazma în Kuweit
Craiova: Balaci pleacă la Kazma în Kuweit

Fosta glorie a Craiovei Maxima va renunţa la funcţia de manager general al clubului pentru a reveni în iarbă, ca antrenor, el urmând să preia echipa Kazma.

Ilie Balaci s-a săturat să stea departe de gazon. „Minunea blondă“ se va întoarce în ţările arabe pentru a antrena în Kuweit. „E foarte posibil ca, peste câteva zile, să plec, pentru că, sincer, asta îmi doresc. Acum trei ani, când am abandonat meseria de antrenor, am zis că ajunge ce am făcut, este suficient, nu vreau să ajung ca, de exemplu, Lucescu, să păţesc ceva asemănător. Şi totuşi, am ajuns la concluzia că este greu fără fotbal. Asta este meseria mea, probabil pentru asta sunt născut, pentru a lucra în fotbal. Cu alte cuvinte, este foarte posibil să o iau de la capăt. Concret, am semnat un precontract cu o formaţie din Kuweit“, a declarata Balaci pe site-ul oficial al clubului.

Conform site-ului worldcoachs.com, echipa la care se va duce „Prinţul“ din Bănie este Kazma (locul doi sezonul trecut în campionatul din Kuweit). În cariera sa internaţională, Ilie Balaci a mai pregătit pe Club African Tunis, Olympique Casablanca, Al-Shabab, Al-Nassr, Al-Hilal, Al Ain, Al-Sadd, Al-Ahly şi Al-Arabi, fiind un nume cunoscut în ţările arabe.

Vrea victoria cu Dinamo

Balaci mai are o singură dorinţă, ca Universitatea să învingă pe Dinammo în prima etapă. „Mă autointitulez suporterul numărul unu al Craiovei, chiar dacă am jucat la Dinamo, chiar dacă Dinamo a făcut foarte multe lucruri pentru mine. Vreau să câştigăm, deoarece un meci cu Dinamo poate salva un sezon, îţi poate da o încredere incredibilă, încât să nu mai poţi pierde cu alţii. Dacă voi fi acasă, cu siguranţă voi fi pe stadion. Sufletul meu va bătea permanent pentru Universitatea. Craiova nu mi-a oferit multe, dar mi-a oferit un lucru extraordinar: posibilitatea de a fi iubit pe vecie de oameni“, a mai spus fostul internaţional.
„Dacă aş fi continuat la Dinamo, cu siguranţă puteam evolua până la 35 - 36 de ani, fiindcă adversarii ar fi fost avertizaţi să nu mă lovească, dar, în acelaşi timp, nu cred că lumea mă mai saluta. Nu cred că mă mai oprea pe stradă, să mă felicite“,a adăugat Ilie Balaci.
Acesta prevede cuplului de apărători V. Găman - R. Barbu un mare viitor, la fel ca şi lui Cosmin Gângioveanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite