Karaoke în limba franceză, la Universitatea din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karaoke, joi, la ora 16.00, la Universitatea din Craiova
Karaoke, joi, la ora 16.00, la Universitatea din Craiova

Evenimentul este organizat de Asociaţia Dimanche şi Departamentul de Limbi Romanie şi Comunicare din cadrul Facultăţii de Litere. Joi, 27 octombrie, la sediul Lectoratului Francez, începând cu ora 16.00 sunt invitaţi să-şi măsoare talentul în acorduri franţuzeşti studenţii din anul I.

Repertoriul ales de membrii Asociaţiei Dimanche cuprinde cântecele unor artişti consacraţi, dar şi melodii ale generaţiei moderne. Concursul se va desfăşura pe grupe mixte de studenţi. Interpreţii vor performa în faţa unui juriu, care, la final, va alege cele mai bune trei echipe şi le va răsplăti cu premii surpriză.

„Înainte de toate, acest eveniment are un scop educativ. Muzica, drept o metodă de învăţare non-formală constituie o practică mai uşoară şi, cu siguranţă, mai plăcută, de asimilare a cunoştinţelor. Prin implicarea într-o astfel de activitate extra-curriculară, studenţii îşi vor dezvolta abilităţile de a citi, de a vorbi şi de a înţelege limba franceză. Nu în ultimul rând, concursul se va desfăşura într-un context cultural, oferindu-le tinerilor oportunitatea interacţionării directe cu o parte a culturii franceze“, a comunicat Loredana Mateescu, purtător de cuvânt al Asociaţiei Dimanche.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite