Craiova: Alb-albaştrii au început pregătirea la Kaprun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Craiova au susţinut astăzi primele antrenamente în Austria, tehnicianul Daniel Mogoşanu programând câte două şedinţe de pregătire pe zi.

Ştiinţa a început primul stagiu de pregătire de la Kaprun, axat exclusiv pe antrenamentele cu caracter fizic. „Principalul“ Daniel Mogoşanu a decis ca pe toată perioada cantonamentului alb-albaştrii să aibă parte de două şedinţe pe zi, de la ora 10.00 şi de la ora 16.30.

Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic s-au declarat mulţumiţi de condiţiile găsite în staţiunea austriacă, Florin Costea şi compania având la dispoziţie trei terenuri de antrenament, sală de forţă, piscină şi saună.

„Avem condiţii dintre cele mai bune. Este un hotel de patru stele, cu utilităţi de cinci. Jucătorii sunt foarte mulţumiţi. Pot spune că la asemenea condiţii te antrenezi cu plăcere. Am avut discuţii cu băieţii şi sunt conştienţi că această perioadă este una dintre cele mai importante şi de pregătirea de acum contează mult parcursul nostru din acest campionat”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Dan Stălinescu, directorul executiv al Universităţii Craiova şi conducătorul delegaţiei.

Alb-albaştrii se pregătesc în paralel cu ŢSKA Moscova şi Dinamo Kiev, echipe care au ales acelaşi loc de cantonament.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite