Craiova: Direcţia Judeţeană pentru Sport Dolj nu are director

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Direcţia Judeţeană pentru Sport Dolj nu are director
Craiova: Direcţia Judeţeană pentru Sport Dolj nu are director

După revenirea Dianei Buşoi în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Dolj, postul de director al DJS a devenit liber. Atribuţiile ei au fost preluate de adjunctul Claudiu Ştefan şi sunt şanse mari ca Natalia Andrei să susţină concurs pentru acest post.

DJS Dolj este o instituţie care activează fără a avea efectiv o persoană în conducere. Claudiu Ştefan se consideră „director plin“, deşi realitatea este cu totul alta. „După plecarea Dianei Buşoi eu am preluat funcţia de director al DJS Dolj. Nu ştiu să se susţină concurs pentru acest post, nu am auzit nimic de acest lucru. Încă trei ani şi jumătate eu voi fi director plin, nu doar interimar. Având în vedere că am lucrat în domeniu mă descurc bine, nu este greu“, a declarat Claudiu Ştefan.

image



Actualul consilier superior al DJS Dolj, Natalia Andrei, a lămurit situaţia. „Sunt printre persoanele propuse pentru funcţia de director. Încă nu s-a stabilit data concursului. Claudiu Ştefan este director adjunct şi a preluat atribuţiile Dianei Buşoi. El poate fi înlocuit peste o săptămână sau peste trei ani jumate“, a confirmat Natalia Andrei.

image



Diana Buşoi a confirmat spusele Nataliei Andrei şi este de aşteptat ca în viitorul apropiat să fie numit altcineva în funcţia de director al DJS Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite