Judecătoarea din Craiova acuzată de şantaj sexual rămâne în spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Mladen este acuzată de şantaj sexual
Carmen Mladen este acuzată de şantaj sexual

Carmen Mladen a cerut să fie eliberată sub control judiciar, după ce în luna iulie a fost arestată pentru şantaj sexual. Magistraţii Curţii de Apel din Bucureşti i-au respins cererea la începutul acestei luni şi au stabilit un nou termen în proces pentru data de 22 august.

Judecătoarea de la Curtea de Apel din Craiova întreţinerea relaţii sexual cu bărbaţi cu bani căsătoriţi, după care le cerea bani în schimbul tăcerii. Matei Catrinoiu, preşedintele PNŢCD Gorj, este cel care a denunţat-o pe Carmen Mladen. Magistrata a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 5000 de euro de la acesta.

Catrinoiu le-a spus poliţiştilor că a fost şantajt câteva luni de Carmen Mladen şi de complicele ei Ionel Stoian.

Carmen Mladen a cerut să fie eliberată sub control judiciar. În faţa instanţei a spus că nu reprezintă periocol social. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au respins cerera, iar următorul termen în process va avea loc pe data de 22 august.

Judecătoarea acuzată de şantaj sexual a fost suspendată din funcţie pe data de 24 iulie.

Carmen Mladen a fost acuzată că a avut legături cu Ilie Ion zis şi „Puşcărie“, un personaj controversat din lumea interlopă. Magistrata l-a ajutat să scape de un dosar.   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite