Judecătoare din Craiova, audiată de DNA la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurnaliștii au câștigat la CEDO
Jurnaliștii au câștigat la CEDO

O judecătoare de la o secţie civilă a Curţii de Apel Craiova a fost ridicată de procurorii anticorupţie, miercuri, şi adusă la sediul central al DNA, pentru a fi audiată în legătură cu infracţiuni de şantaj şi corupţie sexuală, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

UPDATE 22.10 : Potrivit aceleași surse, este vorba despre Carmen Mladen, de la Secţia comercială a Curţii de Apel Craiova. Aceasta a fost prinsă în flagrant, în timp ce pretindea 5.000 de euro de la un lichidator judiciar, pentru a nu divulga detalii despre relația lor extraconjugală.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a încuviinţat, în acest caz, percheziţia şi reţinerea judecătoarei.

Potrivit surselor citate, magistratul întreţinea raporturi sexuale cu diverşi oameni de afaceri sau înstăriţi, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi.

După consumarea raporturilor sexuale, judecătoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natură să afecteze căsniciile respectivelor persoane.

Judecătoarea ar fi pretins sume mari în valută, mai spun sursele citate. În ultimul caz, la care procurorii DNA au şi intervenit, ar fi fost vorba despre 5.000 de euro pretinşi de judecătoare.

La momentul transmiterii acestei ştiri, judecătoarea este audiată de procurorii anticorupţie, urmând ca aceştia să decidă dacă o reţin sau dacă o vor cerceta în libertate, cu interdicţie.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite