Craiova: Neagoe: "Jucătorii au plâns în vestiar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul partidei cu Timişoara (scor 1-1), antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a considerat că echipa sa ar fi meritat victoria. Fără să dea numele vinovatului, "Geană" a acuzat voalat brigada de arbitri.

Vezi desfăşurarea LIVE a partidei FC Timişoara - Universitatea Craiova

Citeşte de ce a vrut Mititelu să schimbe arbitrul partidei cu Timişoara

Mititelu l-a făcut nebun pe centralul Marian Bordean

Aron Huzu i-a dat dreptate lui Mititelu

Neagoe susţine că Lung junior a fost faultat la faza din care Timişoara a egalat şi a dezvăluit faptul că alb-albaştrii au plâns în vestiar pentru cele două puncte irosite.

"Îmi este foarte greu să vorbesc, după un joc foarte bun, pe care l-am controlat foarte mult şi tactic şi la posesie. Din păcate, în fotbal se fac şi greşeli. Astăzi meritam victoria, dar au fost mai multe greşeli şi nu din partea jucătorilor. Din păcate, nu putem să plecăm cu trei puncte de la Timişoara, ci doar cu unul. Am felicitat jucătorii pentru modul în care au luptat, dar este păcat după un meci pe care l-am controlat să nu plecăm cu trei puncte, şi nu din vina noastră", a afirmat Eugen Neagoe la conferinţa de presă.

"S-a văzut din cauza cui am pierdut. Sunt convins că Silviu Lung a prins mingea. După părere mea, este fault sută la sută. Sunt foarte supărat, foarte dezamăgit pentru că aceşti băieţi meritau în această seară să se bucure de victorie. După modul în care s-a jucat, după determinare. La final, jucătorii plângeau în vestiar, nu le venea să creadă ce s-a întâmplat", a adăugat tehnicianul oltenilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite