Craiova: Jucătorii Ştiinţei, o oră în şedinţă cu patronul (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Jucătorii Ştiinţei, o oră în şedinţă cu patronul (GALERIE FOTO)
Craiova: Jucătorii Ştiinţei, o oră în şedinţă cu patronul (GALERIE FOTO)

Primul antrenament al săptămânii al jucătorilor de la Universitatea Craiova a fost precedat de o şedinţă de aproape o oră la care a participat finanţatorul echipei, Adrian Mititelu. GALERIE FOTO

Alb-albaştrii s-au reunit la cantonamentul de la Lunca Jiului la ora 17.00 şi, timp de 50 de minute, au purtat o discuţie cu staff-ul tehnic şi cu patronul Mititelu. „Nu s-a luat nicio măsură, este o şedinţă obişnuită care se face la fiecare început de săptămână“, a precizat directorul sportiv al clubului oltean, Vlad Roşca.

Lucrurile nu au ieşit aşa cum ne aşteptam după perioada de pregătire. Nu ne-a ieşit jocul, iar acum se încearcă găsirea unei soluţii pentru a depăşi această situaţie“, a spus şi directorul executiv Dan Stălinescu.

Jucătorii au ieşit din şedinţă cu capetele plecate şi s-au îmbarcat în autocar, care i-a dus la Complexul „Ion Oblemenco“, antrenamentul având loc pe arena „Zoltan Crişan“ şi fiind interzis presei.
Alb-albaştrii au efectuat o şedinţă lejeră, de acomodare la efort, la aceasta participând şi cinci jucători de la echipa a doua a clubului: Surugiu, Ciutureanu, Flori, Bălan şi Suciu.
Ei îi vor înlocui, până joi, pe cei şase convocaţi la echipele naţionale, cinci la tineret (S. Lung, Găman, Barbu, M. Costea şi Bărboianu) şi unul la prima reprezentativă (Dănănae).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite