Craiova: Joia seacă s-a mutat vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Joia seacă s-a mutat vineri
Craiova: Joia seacă s-a mutat vineri

Craiovenii care locuiesc în cartierele 1 Mai, Romaneşti şi mai multe zone din sudul municipiului vor rămâne vineri fără apă potabilă.

Compania de Apă "Oltenia" a anunţat că, la solicitarea S.C. HIDROCONSTRUCŢIA S.A., antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în cadrul programului ISPA, în ziua de vineri, între orele 06:00 – 22:00,  se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele zone:
 Cartier 1 Mai;
 Cartier Nicolae Romanescu;
 B-dul Gheorghe Chiţu; 
 Zona cuprinsă între B-dul Gheorghe Chiţu, str. Corneliu Coposu, str. Unirii;
 Str. Ana Ipătescu în zona Arta Populară;
 Spitalul Clinic Judeţean nr. 1;
 Facultatea de Medicină;
 Fabrica de Confecţii;
 CENTROFARM;
 Căminul de Bătrâni;
 LACTIDO;
 Coca –Cola;
 Liceul Marin Sorescu;
 Târgul de Săptămână Romaneşti;
 Centrul de Dializă RENAMED PHARMA.

Se vor efectua lucrări în reţeaua publică de distribuţie a apei potabile în Municipiul Craiova, care constau în înlocuirea unui număr de 12 vane.

Atenţie la apa murdară!

Compania de Apă atrage atenţia utilizatorilor de apă potabilă din zonele de mai sus că datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului de distribuţie a apei potabile, ocazional se pot produce modificări în calitatea apei potabile din punct de vedere organoleptic şi fizic (turbiditate, culoare). La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă pentru băut până la limpezirea apei.

Menţionăm că Compania de Apă Oltenia S.A. prin Laboratoarele de analiză a apei potabile va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite