Craiova: A intrat cu maşina în şantierul din Lunca Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a pus la propriu, de-a curmezişul împotriva lucrărilor din Parcul Lunca Jiului. Azi noapte, în jurul orei 02.00, un craiovean bine dispus a fost propulsat cu automobilul pe care îl conducea din buldozer în buldozer, după ce a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei excesive.

A călcat pedala de acceleraţie mai mult decât trebuia şi a ajuns la spital cu traumatisme uşoare, alături de cei doi pasageri din Skoda Octavia pe care o conducea. Craioveanul Păun Gheorghe (49 ani) s-a urcat la volan după ce a consumat câteva păhărele bune de alcool, iar teribilismul său l-a costat scump. „Azi-noapte, în jurul orei 2.00, şoferul Skodei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns cu automobilul în parcul Lunca Jiului unde a intrat în coliziune cu mai multe utilaje aflate la faţa locului pentru executarea lucrărilor.

Din incident a rezultat rănirea şoferului şi a celor doi pasageri din autoturism, cei trei fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova pent5ru îngrijiri medicale”, a declarat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ)Dolj.

Craioveanul euforic s-a ales cu dosar penal şi riscă să petreacă o buna bucată de vreme după gratii. „În urma efectuării etilotestului s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală uşoară, urmând să fie înaintat Judecătoriei Craiova”,a  mai precizat Căpraru.

Autorităţile aşteaptă acum o adresă de prejudiciu de la SC. DELTA ACM 93, societatea care execută lucrările de reabilitare din parcul Lunca Jiului, urmând ca vinovatul să plătească şi pagubele cauzate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite