Craiova: Jerry Gane debutează astăzi pe banca „găzaro-feroviarilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Jerry Gane debutează astăzi pe banca „găzaro-feroviarilor“
Craiova: Jerry Gane debutează astăzi pe banca „găzaro-feroviarilor“

Gaz Metan CFR Craiova va susţine primul joc de verificare în compania echipei Minerul Mătăsari. Ieri, Gane a programat primul antrenament ca tehnician al divizionarei B.

Preşedintele nou-promovatei în Liga a II-a, Gaz Metan CFR Craiova, Gheorghe Frăţică, are încredere în Jerry Gane, în special datorită faptului că este un antrenor tânăr, cu idei moderne. „Antrenor principal este Jerry Gane, secunzi Dragoş Bon şi Ion Luţă. Decizia a fost luată din cauza lipsei de rezultate a fostului tehnician. S-a dorit o altă faţă a lotului. În Serbia au fost câteva probleme din punct de vedere al băncii tehnice şi s-a hotărât schimbarea antrenorului principal. Eu zic că este o măsură bună şi probabil va fi un suflu nou la lotul de jucători pe care-l avem acum. Jerry are alte vederi, mai noi, în fotbalul actual. Rămâne acelaşi obiectiv, clasarea pe unul dintre locurile 2 – 8“, a declarat ieri Gheorghe Frăţică.

Acesta vede primul adversar din eşalonul secund, „U“ Cluj ca fiind puternic cel puţin din punct de vedere al acţionarilor. „Nu ştiu daca adversara noastră din prima etapă, Universitatea Cluj şi-a propus promovarea, dar o echipă susţinută de un finanţator care până acum ceva timp era la Dinamo şi de primăria Cluj, nu îşi poate propune altceva. Nu îmi este teamă de arbitraj, chiar dacă Florian Walter face parte din Comitetul Executiv“, a încheiat Frăţică.   

Invazie alb-albastră la Depou
   
Antrenorul Jerry Gane a condus ieri primul antrenament la Depou. Acesta are încredere în noul lot de jucători şi se bucură că sunt mulţi componenţi de la echipa a doua a Ştiinţei. „A fost un antrenament plăcut. E un nou început pentru mine, o nouă provocare şi mă bucur că sunt aici. Sunt şase jucători cedaţi de Universitatea, plus eu şi Dragoş Bon, este bine că există o bună colaborare între cele două cluburi. Ne-am înţeles destul de repede, asta pentru că am văzut ce intenţii are domnul Cârstea, ce doreşte. Viitorul acestei echipe sună bine, îşi doreşte să clădim un grup care să joace un fotbal plăcut şi este exact ceea ce-mi doresc şi eu“, a afirmat Gane.

Jerry îşi aminteşte cu plăcere de perioada petrecută la Ştiinţa şi este convins că la un moment dat va reveni la clubul alb-albastru. „Mai întâi mă gândesc să fac treabă bună aici, apoi o să vedem dacă o să revin la Universitatea. Există sigur o posibilitate, dar în primul rând mă concentrez pe ce am de făcut aici. Sunt la început de drum, sunt convins că nu e uşor şi că mai am multe de învăţat“, a precizat Ionel Tersinio Gane.

Crăciun crede în Gane

Unul dintre jucătorii cedaţi de Universitatea la Gaz Metan CFR Craiova, Cătălin Crăciun, se bucură că va lucra cu Jerry Gane şi este sigur că va realiza obiectivul impus de conducere. „Au venit mulţi jucători de la Universitatea aici, la Gaz Metan, a venit şi domnul profesor Jerry Gane. Cred că o să facem treabă bună împreună, în cazul în care o să ne pregătim bine şi o să jucăm toţi. Sper să ne menţinem în liga a doua, avem un lot bun, cu jucători noi, dar şi cu experienţă, care au mai evoluat în primele eşaloane. Cei care au venit de la Universitatea au reuşit să se integreze destul de repede şi sunt convins că ne vom descurca la Gaz Metan CFR. Jerry Gane nu este un antrenor dur, din contră, este un tehnician foarte bun, pe mine, cel puţin, m-a ajutat mult. Este un pas mare înainte pentru noi, tinerii, să trecem de la Liga a IV-a la Divizia B, dar trebuie să fim serioşi şi să ne antrenăm cât mai bine“, a spus Cătălin Crăciun.

Actualul lot al formaţiei Gaz Metan CFR Craiova are un număr de 34 de jucători, motiv pentru care Jerry Gane se va decide în zilele următoare la cine va renunţa, dorind să ajungă la 27 de fotbalişti.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite