Craiova: Jandarmii i-au pus în gardă pe suporterii craioveni şi dinamovişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Jandarmii i-au pus în gardă pe suporterii craioveni şi dinamovişti
Craiova: Jandarmii i-au pus în gardă pe suporterii craioveni şi dinamovişti

Reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Craiova şi ai firmei de pază care asigură securitatea la meciurile Universiăţii Craiova au susţinut astăzi o conferinţă de presă pentru a da toate informaţiile referitoare la accesul fanilor pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Sâmbătă, începând cu ora 21.30, Universitatea Craiova va întâlni pe Dinamo, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 18.00. Din cauza noului sistem de intrare va dura aproximativ 15 secunde până când un spectator va putea intra în tribune. „Spunem NU violenţei pe arenele sportive. Sâmbătă va fi o partidă cu grad de risc maxim şi tocmai de aceea vom lua toate măsurile de siguranţă. Vom aplica legea indiferent de consecinţe. Copiii de până la 14 ani nu au voie să intre în tribune fără însoţitor chiar dacă au bilet“, a declarat colonelul Ion Constantin.

De asemenea, persoanele de sex feminin vor fi controlate foarte atent. „Femeile şi fetele nu vor scăpa de verificări. O să amplasăm trei corturi unde persoanele de sex feminin vor fi controlate de alte femei care se ocupă de pază. De multe ori, femeile pot fi mai periculoase ca bărbaţii. La un meci am găsit fumigene în părul unei doamne. Vom fi foarte atenţi“, a continuat Ion Constantin.   Intrarea pe stadion se va face pe la şapte porţi, care au turnicheţi, şi vor avea acces câte doi suporteri odată. Ca o noutate, forţele de ordine pot să intervină rapid în timpul jocului pentru a-i înlătura pe spectatorii turbulenţi. Aproximativ 1.200 de oameni de ordine vor asigura paza la partida de sâmbătă, 500 dintre ei fiind jandarmi.

Accesul spectatorilor se va efectua pe următoarele porţi:

- Tribuna 0 - sectoarele A, B, C - poarta 1;

- Tribuna I B - sectoarele 1-3 - poarta 1;

- Tribuna I A - sectoarele 29-33 - poarta 13;

- Tribuna II - sectoarele 13-15 - poarta 5;

- sectoarele 16-18 - poarta 6;

- sectoarele 19-21 - poarta 8;

- Peluza I - sectoarele 4-12 - poarta 3;

- Peluza II - sectoarele 22-25 - poarta 9.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite