Craiova: Jandarmii se pregătesc pentru confruntarea cu Dinamo (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Jandarmii se pregătesc pentru confruntarea cu Dinamo (GALERIE FOTO)
Craiova: Jandarmii se pregătesc pentru confruntarea cu Dinamo (GALERIE FOTO)

Aproape 300 de jandarmi s-au pregătit pentru meciul cu Dinamo. Forţe impresionante de jandarmi au fost prezente în această dimineaţă pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Jandarmii au desfăşurat o adevărată simulare pentru a preveni incidentele care pot apărea sâmbătă seară în timpul meciului Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti. „Am încercat să imaginăm nişte situaţii care este posibil să aibă loc sâmbătă şi la care noi trebuie să intervenim. De exemplu, dacă suporterii sar peste poarta care separă stadionul de tribune, cum s-a întâmplat frecvent în ultima perioadă, jandarmii trebuie să ia atitudie. De asemenea vom încerca să aplanăm posibilele altercaţii din timpul meciului”, a declarat lt. Cosmin Mirea, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile din Craiova.

Poliţia trebuie să fie pe poziţii

La acţiunea de astăzi au venit şi suporterii Ştiinţei pentru a veni în sprijinul acţiunii jandarmilor. „Firma de pază a controlat posibilii spectatori prezenţi în tribună pentru a vedea dacă deţin obiecte contondente. Sâmbătă trebuie să ne mobilizăm împreună cu poliţia pentru a existe o colaborare bună între noi. Ne aşteptăm la evenimente neprevăzute, la scandaluri şi chiar bătăi, la care noi trebuie să fim pe baricade“, a afirmat lt. Cosmin Mirea.

Ultimul conflict al suporterilor cu jandarmii a fost în ultima etapă din campionatul trecut, când fanii au rupt scaunele arenei, fiind nemulţumiţi de faptul că Universitatea a ratat prezenţa în cupele europene. Atunci, Ştiinţa a pierdut acasă în faţa grupării FC Vaslui cu 1-0. Şi la partida precedentă cu Dinamo, disputată în luna aprilie a acestui an, forţele de ordine au avut probeleme, fiind nevoite să evacueze galeria „câinilor roşii“.

 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite