Craiova: Ucisă în Italia după ce fusese obligată să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca ucisă în Italia de italianul de 24 de ani Massimiliano Romagnoli din Genzano era sechestrată acolo şi forţată să se prostitueze de craioveanul Alin Buştean, o rudă a interlopului Stelică Dragavei, după spusele mamei acesteia.

La 16 ani plecase alături de mama ei în Italia la muncă. Acolo l-a cunoscut pe Alin Buştean. „De când l-a cunoscut, viaţa ei s-a schimbat total. A obligat-o să fure şi apoi să se prostitueze. Târziu am aflat că o bătea cu cruzime şi o ameninţa tot timpul că ne omoară pe noi, întreaga ei familie, iar tatălui ei îi taie picioarele dacă fuge de la el”, a declarat Ioana Tănase, mama tinerei.

Şocaţi de relaţia fetei cu proxenetul

 „Prima dată a angajat-o la un Night Club în Elveţia şi apoi a scos-o în stradă în Italia. Am asistat neputincioşi la toate astea, încercând de nenumărate ori să o aducem acasă. El a fost mai puternic decât noi”, a mai mărturisit femeia. „În seara aceea era cu un client, cu care a început o ceartă din cauza banilor.  I-a dat un pumn în frunte, ea s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul în colţul noptierei. A rămas inconştientă acolo, italianul s-a speriat şi a târât-o până în baie unde a lăsat-o şi a fugit. A fost un nefericit accident, dar sora mea era şi acum în viaţă dacă nenorocitul acela nu-şi bătea joc de ea”, a declarat Marius Tănase, fratele fetei ucise în Italia. Lovitura i-a fost fatală, având în vedere că doar cu câteva zile înainte de moartea fetei, aceasta fusese implicată într-un accident de maşină comis de Alin Buştean, în urma căruia rămăsese cu traume severe la cap.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite