Ionuţ Gabriel Chimigea între gimnastică, dans şi studiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premiat la mai toate concursurile de gimanstică şi dans la care a participat, nu a neglijat şcoala, absolvind un master în informatică.

Kimi, aşa cum îi spun prietenii, este un tânăr deschis şi mereu cu zâmbetul pe buze. De-a lungul timpului a îmbinat perfect studiile cu sportul. A obţinut premii atât la gimnastică şi dans, cât şi la matematică. Este genul de băiat care calculează totul înainte de a face un anumit lucru. „La vârsta de 13 ani, profesorul meu de sport a văzut că pot executa anumite scheme. Aşa că a decis că trebuie să intru în trupa de gimnastică“, spune Ionuţ. Zis şi făcut, a acceptat imediat provocarea, iar în scurt timp a devenit cel mai bun şi a obţinut numeroase diplome. A mers mai departe şi s-a înscris la Palatul Copiilor, bineînţeles la gimnastică. „Eram singurul băiat, dar eu mi-am văzut în continuare de treabă. Mă duceam la antrenament mereu cu zâmbetul pe buze şi nu am spus niciodată că sunt obosit“, a spus Ionuţ Gabriel Chimigea.

A făcut parte din trupa lui Alex Velea

Kimi susţine că în perioada în care Alex nu era cunoscut decât pe plan local, a făcut parte din trupa lui de dansatori. „Trupa se numea Dinamic. Am dansat la baluri şi pot spune că ne-am distrat pe cinste. Eram o echipă sudată şi ne completam unul pe altul. În perioada 2002-2004, eu şi câţiva prieteni am decis să ne facem trupa noastră de break-dance. Ne-am pus şi un nume care să atragă publicul: Dificilii. Am avut momente frumoase. Nu regret nimic“, a spus tânărul craiovean.


Premiant şi la informatică

Ionuţ Gabriel Chimigea iubeşte şi informatica, pe lângă sport. A participat la numeroase concursuri şi a obţinut mai mereu premii. „Am în total peste 40 de diplome la toate concursurile la care am fost, atât la informatică şi gimnastică, cât şi la dans. Pentru mine toate sunt importante. Arată clar că am muncit de mic şi am reuşit ceva în viaţă.  Înainte de fiecare competiţie sportivă munceam câte şase-şapte ore pe zi, după care veneam acasă şi învăţam. Pe mine nu m-a împins nimeni de la spate să fac ceva, pur şi simplu asta am simţit eu că trebuie să fac şi mi-am urmat calea“,a mai povestit Kimi.    

Vrea să-şi urmeze visul

Tânărul se gândeşte acum serios să plece în capitală, unde să îşi urmeze visul. Vrea să fie dansator într-o formaţie. „Am reluat din nou antrenamentele. Nu vreau să mă fac de râs acolo. Ştiu că este şansa mea să devin cunoscut. La noi, în Craiova, în acest moment, practic nu ai cum să te faci remarcat. Ştiu că este o altă lume acolo, dar mai cred că dacă îţi vezi de treabă şi eşti conştiincios nu ai cum să nu reuşeşti“, a încheiat Ionuţ Gabriel Chimigea.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite