Ion Crăciunescu după Universitatea - Rapid 1-1: „Vasile Avram vrea să-mi execute băiatul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu a sărit în apărarea fiului său Teodor, considerând că a procedat corect la fazele litigioase din derby-ul Universitatea Craiova - Rapid, scor 1-1. Crăciunescu jr. a fost delegat la derby-ul din Bănie tocmai după ce şi-a ispăşit o suspendare de patru etape, primită după ce a făcut praf meciul CFR Cluj - Astra 2-2.

Teo Crăciunescu, arbitrul acuzat că a stricat derby-ul Craiova - Rapid, scor 1-1, se bucură de sprijinul tatălui său, Ion Crăciunescu, care consideră că atacurile îndreptate împotriva fiului său nu au niciun suport şi au fost premeditate!

Teo a fost criticat întrucât a greşit în minutul 49, când l-a eliminat pe Ovidiu Herea abia după ce a văzut că Găman are buza spartă, şi în minutul 63, când a dictat penalty uşor pentru Rapid, la un duel între Dănănae şi Cassio.

„Totul a fost premeditat“

Herea a fost eliminat corect, nu există absolut niciun dubiu, iar la penalty există acoperire regulamentară. Fiul meu nu a greşit la niciuna dintre cele două faze, dar mă aşteptam ca lucrurile să ia această turnură. Teo a fost delegat la cel mai greu meci al etapei, pentru ca apoi să i se rupă gâtul. Totul a fost premeditat, Vasile Avram vrea să-mi excludă băiatul din arbitraj", s-a confesat unor apropiaţi fostul mare arbitru român, aflat de mai multă vreme în război deschis cu actualul şef al CCA, Vasile Avram.

Acesta nu a fost găsit la telefon, pentru a răspunde acuzelor aduse de Crăciunescu. Totuşi, Teo Crăciunescu nu este la prima eroare din acest campionat. În etapa a patra, la CFR Cluj - Astra, nu a acordat o lovitură de pedeapsă pentru gazde şi i-a acordat "galben" pentru simulare lui Bjelanovici, fotbalist care s-a accidentat o lună la acea fază în care a fost faultat evident.

Herea: „Găman s-a lovit de mine"

Ovidiu Herea a terminat meciul cu Universitatea Craiova mai repede decât îşi dorea. La o fază petrecută în minutul 49, într-o margine a terenului, rapidistul l-a lovit involuntar cu cotul în bărbie pe Găman. Deşi tuşierul care era la un metru de fază nu a văzut nimic, centralul Teodor Crăciunescu i-a arătat roşu direct lui Herea, după ce a observat că buza lui Găman a început să sângereze.

"Eu alergam, iar el s-a lovit de mine. Nu am avut nici cea mai mică intenţie de a-l atinge. Dacă eu îmi dau un pumn în gură şi curge sânge, înseamnă că trebuie să fie eliminat cineva?", ne-a declarat fotbalistul Rapidului.

Pot să vorbesc, dar îmi este greu să mănânc pentru că am gura umflată. Nu ştiu dacă a fost intenţie, dar m-a lovit", a spus Găman.

Ana Maria Prodan, impresarul lui Ovidiu Herea, ne-a mărturisit că Valerică Găman nu a procedat corect, cerând eliminarea lui Herea: „Credeam că Găman este un băiat cu bun-simţ, dar nu are pic de caracter. Ovidiu nu a dormit toată noaptea. Nu cred că va fi suspendat".

"Eu nu înţeleg de ce Herea a fost eliminat la două minute după acea fază cu Găman."
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Rapid nu ne egala dacă nu era acel penalty inventat."
Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite