Ioan Onicaş, despre golul anulat Craiovei: „Am fost convins că a fost ofsaid!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistentul Ioan Onicaş a „spart” tăcerea pe care şi-a impus-o după meciul Steaua - Universitatea Craiova 2-1, în care a anulat oltenilor un gol perfect valabil marcat de Mihai Costea, la scorul de 0-1.

Am revăzut faza respectivă, dar, din păcate, reluarea nu mă ajută. Dacă era o cameră amplasată pe linia careului mic poate că s-ar mai fi putut discuta. Aşa, vorbim pe o filmare de pe linia careului mare", a spus, în exclusivitate pentru Adevărul, Ioan Onicaş.

Acuzaţiile care mi s-au adus sunt total nefondate. Nu se acceptă că pot exista şi greşeli de percepţie a unei faze, pot exista greşeli omeneşti, făcute fără cea mai mică intenţie. În timpul jocului eram convins că am procedat corect. Las CCA să-şi spună punctul de vedere pentru că oricum acela contează. Eu mi l-am spus în timpul jocului. Degeaba aş încerca să conving dacă nu mă ajută nici o imagine video existentă până acum", a conchis arbitrul din Zalău.

Fostul vicepreşedinte al CCA, Dan Lăzărescu, consideră că eroarea lui Ioan Onicaş este impardonabilă.

"Asistentul îşi caută permanent repere, dar Onicaş era bine poziţionat, nu era la 30-40 de metri de poartă. Linia de 6 metri e cel mai bun indiciu, faza e simplă, fără nici un dubiu. Nu-mi amintesc niciun campionat care să fi început atît de prost ca acesta, trebuie adoptată o poziţie clară", a spus Lăzărescu la Contraatac, pe GSP TV.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite