Craiova: Investiţii în cartierul fantomă se vor face la anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Craiova nu a alocat nici un leu de la visteria municipalităţii pentru cartierul Veteranilor, în acest an.

„S-a luat în discuţie ca la anul să se aloce o sumă de bani pentru executarea lucrării de pietruire pentru cartierul Veteranilor. Deocamdată nu ştim câţi bani sunt necesari, va trebui să facem un studiu pentru a afla cu exactitate“, a spus Carmen Licu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Craiova. 

image
image


Oamenii din zonă spun că nu cer mare lucru, că investiţia nu ar fi mare şi că lucrările ar fi gata în aproximativ o lună. „Vrem să avem condiţii ca toţi oamenii, nimic mai mult. În majoritatea cartierelor s-au făcut investiţii. Am pus noi anul trecut bani şi am adus câteva maşini de pietriş pentru a putea trece de iarnă“, a declarat Gheorghe Păuna, de 64 de ani, de pe strada Geniştilor, numărul 58.  

image
image



Majoritatea  familiilor din  cartierul Veteranilor, care şi-au ridicat vile de zeci de mii de euro, susţin că nu au nicio vină că primăria le-a eliberat autorizaţie într-o zonă în care condiţiile lipsesc cu desăvârşire. „Sper ca în următorii cinci ani să avem şi noi canalizare. M-am mutat aici cu gândul că o voi duce mai bine ca la bloc, dar, din păcate, condiţiile nu sunt aşa cum mi-am imaginat. Am investit mulţi bani pentru a ne crea condiţii cât de cât confortabile“, a spus Ion Prepeliceanu.      

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite