Interlopii fac din nou legea în Bănie. Enriko Constantinescu a primit mandat de arestare, după ce a distrus un bar din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enriko Constantinescu, cunoscut drept cap al lumii interlope din Craiova, a fost din nou implicat într-un scandal în plin centrul oraşului. Judecătoria Craiova decide astăzi dacă va elibera mandat de arestare şi pe numele lui Enriko Constantinescu.

Enriko  a mers la un local din centrul oraşului cu mai mulţi prieteni şi a băut până spre dimineaţă. Martorii povestesc că din  senin Enriko i-a luat la bătaie pe cei cu care se afla la masă, iar de aici la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Temutul interlop a distrus localul, după care a plecat liniştit către casă. Este acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de vedere, poliţiştii i-au identificat şi pe restul scandalagiilor din seara de 21 spre 22 decembrie. Marian Surdu, Dragoş Teodor Constantinescu şi Valentin Ancuţa au fost deja arestaţi.

Enriko Constantinescu s-a prezentat singur la Judecătoria Craiova, iar în scurt timp va fi introdus în arest.

Enriko Constantinescu, Paul Florin Ciovică şi Marin Pruiu sunt în continuare căutaţi de poliţişti. Judecătoria Craiova va decide astăzi, dacă va emite mandate de arestare şi pe numele lor.

Citeşte mâine în ziarul „Adevărul“ în ce scandaluri a mai fost implicat Enriko Constantinescu

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite