Înţelegere între Spitalul Filantropia şi Casa de Pensii, pe o clădire unde sunt internaţi bolnavii. Află aici despre ce este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Casa de Pensii a câştigat dreptul de proprietate asupra acestui corp al Spitalului Filantropia.
Craiova: Casa de Pensii a câştigat dreptul de proprietate asupra acestui corp al Spitalului Filantropia.

Conducerea Spitalului Filantropia a ajuns la o înţelegere cu directorii Casei de Pensii, care luna trecută au trimis o somaţie pentru eliberarea unei clădiri a unităţii medicale.

Directorii Casei de Pensii au renunţat la somaţia ca medicii şi bolnavii să evacueze în următoarele luni clădirea unde se află în prezent Clinicile Medicale II şi III a Spitalului Nr.2, au anunţat reprezentanţii unităţii medicale.  Imobilul aparţine din anul 2009 Casei de Pensii, care a câştigat în instanţă titlul de proprietate. "Am încheiat o înţelegere, momentan verbală, însă urmează şi celelalte proceduri. Am discutat cu directorul Casei de Pensii, care a acceptat să nu mai eliberăm clădirea, ci să rămânem aici prin comodat", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul unităţii spitaliceşti.

Citeşte AICI mai multe despre notificarea pe care Casa de Pensii a trimis-o luna trecută Spitalului Nr. 2:

Doctorii de la Spitalul Filantropia, somaţi să evacueze o clădire. Casa de Pensii îşi mută birourile în saloanele bolnavilor

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla din ce motive directorii Casei au renunţat la ideea mutării în corpul unităţii medicale:

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite