Inginerul unei primării din Vâlcea a fost căutat ore în şir pe străzile din Craiova, după ce a dispărut din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Danciu, angajat al Primăriei Laloşu - Vâlcea, a fost găsit azi noapte de către colegi, după ce a fost căutat mai multe ore pe străzile din Craiova. Colegii spun că bărbatul a dispărut din spital.

Colegii lui Vasile Danciu (56 de ani), inginer la Camera Agricolă a Primăriei Laloşu, spun că bărbatul a dispărut din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova, unde a fost internat în regim de urgenţă. "Domnul Vasile s-a dus alaltăieri la o măsurătoare pe câmp, a căzut cu bicicleta şi s-a lovit la cap. A fost transportat cu Salvarea la Spitalul Nr. 1 din Craiova şi internat la Secţia de Neurochirurgie. Ieri, pe zi, am trimis angajaţii să-i ducă de mâncare, medicamente, pentru că în spital nu a primit nimic. L-au găsit nepansat, vai de el! Când s-au dus seara, nu l-au mai găsit deloc", povesteşte Ion Toma, primarul localităţii Laloşu.

A fost găsit azi-noapte, după lungi căutări

Acesta spune că s-a alarmat şi şi-a pus angajaţii să-l caute pe inginer prin împrejurimi, speriat că a dispărut din salon. "S-au uitat de el prin tot spitalul, au plecat cu maşinile, crezând că vor da de el pe lângă canal, pe lângă spital, pe unde au putut. Abia azi noapte, la ora 23.30, l-au găsit prin spital. Dar unde a stat toată ziua, de ce nu a fost de găsit, nu pot să-mi explic", mai spune primarul. Ion Toma crede că bărbatul nu a fost supravegheat cu atenţie şi că reprezentanţii spitalului încearcă acum să muşamalizeze cazul. "Când nu-l găseam pe domnul inginer şi sunam la spital să întreb de el, nu ne spunea nimeni nimic, nu primeam nicio explicaţie. Acum, ca a fost găsit, medicii spun că era la tomografie. Dar a stat toată ziua la tomografie?", se întreabă primarul.

"Pacientul a fost în sevraj"

Medicul curant al inginerului, Radian Titus Vasilovici, spune că inginerul băuse, înainte de a ajunge la spital. "Pe fişa de internare scrie intoxicaţie acută etanolică, ceea ce înseamnă că era sub influenţa alcoolului.  Pacientul a fost în sevraj, i s-au administrat medicamentele indicate însă a plecat voluntar. A fost recuperat. La acest moment se află internat la Reanimare. Viaţa nu îi este pusă în pericol", a declarat neurochirurgul Vasilovici.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite