India caută oportunităţi de afaceri în Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediul de business din Dolj şi India a fost dezbătut la Craiova.
Mediul de business din Dolj şi India a fost dezbătut la Craiova.

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului (CCI) Dolj a primit ieri vizita secretarului numărul doi al Ambasadei Indiei la Bucureşti, Nandkishor Pamwar. Obiectivul întâlnirii de lucru l-a reprezentat dezvoltarea relaţiilor comerciale dintre mediul de business din Dolj şi India.

Întrunirea a marcat un prim contact între reprezentanţii celor două instituţii, prilej cu care s-au oferit informaţii cu caracter general referitoare la specificul economiei judeţului Dolj, cât şi materiale documentare suport vizând oportunităţile de afaceri de pe teritoriul Indiei.

Ulterior discuţiilor a urmat evaluarea de către părţi a domeniilor de interes pentru iniţierea unor colaborări punctuale în context internaţional, analiză ce se va concretiza într-o serie de întâlniri care va reuni oameni de afaceri din cele două ţări.


"Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj se implică activ în dezvoltarea relaţiilor comerciale româno-indiene. Ne exprimăm întreaga deschidere pentru dezvoltarea relaţiilor de cooperare româno-indiene, reiterând în acest sens preocupările constante ale organizaţiei în sprijinirea contactelor de afaceri a operatorilor economici locali atât în interiorul pieţei Uniunii Europene, cât şi în afara graniţelor spaţiului comunitar", a declarat preşedintele CCI Dolj, Ion Vigaru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite