Incredibil- A fost izbit de maşină şi abandonat pe câmp. Un doljean a fost la un pas de moarte, după ce a fost lovit de un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima este internat la secţia de oropedie a Spitalului Judeţean din Craiova
Victima este internat la secţia de oropedie a Spitalului Judeţean din Craiova

Ştefan Urlan, în vârstă de 38 de ani, din comuna doljeană Goieşti, a fost aseară la un pas de moarte, după ce şoferul unui autoturism marca Cielo l-a lovit. Conducătorul auto şi-a abandonat victima într-o baltă de sânge şi a plecat de la locul accidentului.

Bărbatul povesteşte că a văzut moartea cu ochii. Victima este convinsă că şoferul avea viteză şi nu a mai putut face nimic pentru a evita accidentul „Am simţit cum m-a aruncat zece metri în faţă. Am leşinat imediat şi m-am trezit la spital. Nu este posibil aşa ceva, să loveşti un om şi să pleci mai departe. Din păcate nu mai suntem în siguranţă pe stradă. Eu eram pe bicicletă, care era dotată cu far, aşa că sunt convins că cel care m-a lovit m-a observat. Acum nu vreau decât să mă fac bine, iar conducătorul auto care m-a abandonat să fie prins“, a declarat Ştefan Urlan.

Şoferul este de negăsit

Oamenii legii au deja un cerc de suspecţi, iar în cel mai scurt timp şoferul va fi prins „Conducătorului auto i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului. Oamenii legii au stabilit că este vorba de un autoturism de culoare albă“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Citeşte mâine în „Adevărul de Oltenia“ care este starea victimei 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite