Începe a doua sesiune de admitere la Facultăţile din Craiova. Vezi aici câte locuri sunt puse la bătaie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Universitatea din Craiova pune la dispoziţie absolvenţilor de liceu care au promovat bacalaureatul 270 de locuri finanţate de la buget şi 1243 de locuri la taxă. Candidaţii romi au 13 locuri libere la buget, care au rămas neocupate din prima sesiune.

La majoritatea facultăţilor ultima zi de depunere a dosarelor este 19 septembrie. Doar Facultatea de Agricultură şi Horticultură a prelungit perioada de depunere până pe data de 21 septembrie. 

Facultatea de Ştiinţe Exacte are 97 de locuri  la buget şi 181 la taxă, care sunt împărţite pe domeniile Chimie, Fizică, Informatică, Matematică, Ştiinţe ale Mediului. La  Facultatea de Inginerie Electrică, la buget sunt libere 134 de locuri la specializările: Inginerie electrică şi calculatoare, Sisteme electrice, Electromecanică, Inginerie energetică, Ingineria mediului, Inginerie aerospaţială, Ştiinţe inginereşti aplicate, Inginerie electrică şi 24 de locuri taxă.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, pune la dispoziţie 200 de locuri la toate domeniile de studii din Craiova .
La Facultatea de Teologie Ortodoxă admiterea se face pe baza mediei de la bacalureat, iar la final are loc un interviu  în vederea verificării aptitudinilor vocaţionale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite