Încep lucrările de reabilitare a policlinicii Spitalului Judeţean din Craiova. Valoarea proiectului este de aproximativ 34,5 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulatoriul Spitalului Judeţean din Craiova, intră într-un proces amplu de reabilitare. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 34,5 milioane de lei.

Banii pentru reabilitatea policlnicii Spitalului Judeţean din Craiova, au fost obţinuţi la Uniunea Europeană de către  de Consiliul Judeţean Dolj „Am dat ordin de începere a lucrărilor pentru a face ceva după 41 de ani. Reparăm cele 26 săli de operaţie, acolo unde omul se zbate între viaţă şi moarte, am făcut Terapia Intensivă, să reparăm partea de lifturi şi am vrea să ne implicăm şi mai mult pentru că judeţul Dolj, regiunea Oltenia, are Universitate de Medicină cu un spital de gradul II. Acesta nu este un spital judeţean, este unul regional, şi de aceea trebuie să ne implicăm”, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Contractul pentru execuţia lucrărilor a fost semnat pe 26 aprilie cu o asociere de firme de specialitate. Oamenii au declarat că era nevoie de aceste investiţii „Cred că mulţi ani nu s-a mai făcut mare lucru. Policlinica nu arată aşa cum ar trebui. Este bine că se începe investiţia.Sunt convins că o să arăte ca şi cele de peste graniţă, acolo unde mizeria nu este la ea acasă “,a  spus un craiovean. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite