Craiova: Încă o săptămână şi e gata bacalaureatul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Încă o săptămână şi e gata bacalaureatul!
Craiova: Încă o săptămână şi e gata bacalaureatul!

Emoţiile şi-au făcut din nou simţită prezenţa la Colegiul Tehnic „Ion Mincu“ şi în cadrul grupurilor şcolare Electroputere, Energetic şi Transporturi Auto, cele patru centre unde se susţine bacalaureatul în Craiova.

Astăzi a venit vremea probei obligatorii a profilului, la care s-au înscris aproximativ 1.400 de candidaţi. „Până la ora 12.00 nu s-au primit din teren informaţii privind vreun incident“, a declarat spune Laura Mărunţelu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. La prima probă scrisă a bacalaureatului, cea la limba şi literatura română, 39 de candidaţi din 1.125 de înscrişi nu s-au mai prezentat. Laura Mărunţelu a mai precizat că examenul a decurs bine, s-a desfăşurat fără incidente. Nici un candidat nu a fost eliminat.

Marţi, cu baftă la examen

Mâine dimineaţă candidaţii vor susţine proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, care este scrisă sau practică. Pe 26 august este programată tot o probă la alegere, dar din disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării. Rezultatele se vor afişa vineri, 28 august, până la ora 16.00. În aceeaşi zi, nu mai târziu de ora 20.00, se vor putea depune contestaţiile. Rezolvarea acestora va dura patru zile, iar pe 3 septembrie se vor cunoaşte rezultatele finale ale celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite