În Craiova a fost înfiinţată o comisie specială care ia la puricat farmaciile. Controalele au început de două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Farmaciile sunt vizate în această perioadă de comisia CJAS Dolj. Foto: Arhivă.
Farmaciile sunt vizate în această perioadă de comisia CJAS Dolj. Foto: Arhivă.

La Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate funcţionează de două săptămâni o comisie specială, care controlează farmaciile din judeţ.

Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Dolj spun că această comisie are specialişti croiţi pe verificat farmaciile. "S-a constituit o comisie privind analiza consumului de medicamente ce are ca principală atribuţie analiza consumului de medicamente atât în ambulatoriul de specialitate cât şi în unităţile sanitare cu paturi. Din această comisie fac parte toate structurile din CAS Dolj implicate ce au atribuţii pe acest segment, inclusiv biroul Juridic-contencios si compartimentul Control", a informat astăzi Daniela Gheorghe, purtătoarea de cuvânt CJAS Dolj.

Ameninţă cu măsuri drastice

Aceasta a precizat că inspectorii nu-i vor ierta pe proprietarii farmaciilor, dacă vor găsi nereguli. "Comisia se va întâlni cel puţin o dată pe lună şi, în urma analizei efectuate, dacă consumul de medicamente se constată că a depăşit valoarea prevederii bugetare alocate, va înainta preşedintelui director general al CAS Dolj propuneri de măsuri ce trebuiesc luate astfel încât situaţia să revină la normal", a încheiat Daniela Gheorghe.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce probleme a găsit în această perioadă comisia de la CJAS Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite