EXCLUSIV/ Craiova: Imigranţi clandestini depistaţi în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV/ Craiova: Imigranţi clandestini depistaţi în Bănie
EXCLUSIV/ Craiova: Imigranţi clandestini depistaţi în Bănie

Un număr de 13 cetăţeni străini au fost descoperiţi de poliţiştii din Dolj domiciliind ilegal pe teritoriul judeţului.   

Citeşte şi:

Cine se opune incriminării imigranţilor ilegali din Italia

Poliţişti din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Dolj, în colaborare cu lucrători ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) au organizat şi executat mai multe acţiuni pe linia combaterii şederii ilegale în România a cetăţenilor străini.

Astfel, au fost depistaţi un număr de 13 cetăţeni străini, a căror şedere devenise ilegală pe teritoriul României. Unul dintre aceştia, de etnie albaneză, i s-a întocmit dosar penal pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Străinii au fost expulzaţi

Împotriva acestora s-a dispus îndepărtarea de pe teritoriul României în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, a declarat comisar Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Acţiunile pentru combaterea şederii ilegale în România a cetăţenilor străini va continua.
 
Poliţia face apel către toţi cetăţenii străini să respecte dispoziţiile legale care le sunt aplicabile pe teritoriul României, iar în cazul în care întâmpină dificultăţi să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări Dolj, cu sediul în Craiova, strada Amaradiei, nr. 32-34, tel.0251-407500, interior 20317, fax: 0251-552694.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite