Îmbrăţişări gratis, ca mesaje în campania „Violenţa ucide îngeri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul „Andrei“, promovat în toată Oltenia
Proiectul „Andrei“, promovat în toată Oltenia

Elevii Colegiului Naţional „Carol I“ se alătură iniţiativei voluntarilor implicaţi în proiect de a transmite, nonverbal, că sunt multe manifestările pozitive la care se poate apela în lupta împotriva violenţei în rândul tinerilor.

Evenimentul „Free hugs“ va avea loc în ziua de 14 februarie, la Colegiul „Carol I“, în timpul pauzelor, între orele 11.30 - 15.30.

„Elevii au ales să facă acest eveniment în interiorul colegiului şi în afara lui, pentru a completa mesajul zilei iubirii cu mesajele lor anti-violenţă, astfel incât, pe lângă declaraţii de dragoste, pe 14 februarie, elevii vor primi şi imbrăţişări gratis. Semnificaţia cuvântului gratis este mai profundă, nu înseamnă numai că nu plăteşti, ci se referă la faptul ca o primeşti dezinteresat - lucru pe care de obicei trebuie să-l explicăm «primitorilor» de îmbrăţişări - ceea ce este în esenţă ideea de la care a pornit acest concept“, a spus Adina Enache, voluntar în cadrul campaniei „Violenţa ucide îngeri“, din partea Centrului Educaţional pentru Resurse şi Training.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite