Craiova: Ştiinţa a remizat cu VfL Wolfsburg II (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa a remizat cu VfL Wolfsburg II (UPDATE)
Craiova: Ştiinţa a remizat cu VfL Wolfsburg II (UPDATE)

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată aseară în compania echipei a doua a campioanei Germaniei, VfL Wolfsburg.

Partida din Austria, dintre olteni şi nemţii, a început perfect pentru alb-albaştri. În minutul 7, Dan Gogoşoiu a driblat un jucător advers şi l-a învins pe portarul advers. Trei minute mai târziu, Wobay i-a centrat lui Florin Costea în apropierea careului de 16 metri, de unde decarul Ştiinţei a înscris cu un şut plasat. La pauză, Universitatea conducea cu 2-0.
Adversarii au redus din diferenţă în minutul 54 şi au egalat în minutul 71, după două faze aproape identice: centrări de pe partea stângă şi reluări din careu, atacanţii nemţi luând faţa fundaşilor olteni. 

Antrenorii Nae Ungureanu şi Daniel Mogoşanu a utilizat jucătorii: Merlier - Bărboianu, I. Popescu, D. Stoica (’70, R. Barbu), Rose - Wobay (’75, M. Costea), Gogoşoiu, Ologu (’80, Roman), Firţulescu - V. Badea (’75, Dina), Fl. Costea.

„A fost un test reuşit. Jucătorii au respectat schemele tactice, exersate şi la antrenamentul din această dimineaţă. Se poate spune că a fost una dintre cele mai bune partide ale noastre de până acum. Am greşit copilăreşte la cele două goluri. Adversarul a fost unul puternic, cu câţiva jucători masivi“, a declarat directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu, şeful delegaţiei oltene.

Mâine, amical de gală cu Lazio

Ştiinţa va mai disputa trei amicale în stagiul de pregătire. Cel mai important meci al oltenilor din ultimii ani va avea loc mâine seară, la Auronzo di Cadore, unde Craiova va da piept cu Lazio. Alb-albaştrii îşi vor încheia stagiul din Austria cu un test în compania echipei din 2.Bundesliga, Gr. Furth. La întoarcerea acasă, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului, Universitatea îşi va măsura forţele cu Internaţional Curtea de Argeş, într-un amical programat pe stadionul „Ion Oblemenco“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite