Craiova: Florin Ispas, mulţumit parţial de Universitatea II (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Florin Ispas, mulţumit parţial de Universitatea II (UPDATE)
Craiova: Florin Ispas, mulţumit parţial de Universitatea II (UPDATE)

Echipa a doua a Ştiinţei a susţinut în această dimineaţă primul amical din perioada de pregătire, la joc participând şi Cosmin Gângioveanu, care şi-a acceptat pedeapsa de a evolua în campionatul judeţean. Antrenorul Florin Ispas susţine că este mulţumit în proporţie de 70 la sută de evoluţia alb-albaştrilor.

Elevii lui Florin Ispas au întâlnit, pe terenul de la cantonamentul din Lunca Jiului, una dintre adversarele din campionatul judeţean, Recolta Ostroveni. Craiovenii s-au impus cu 5-3 (3-0), prin golurile reuşite de Mirescu, Flori, Ţăran şi Surugiu (2), pentru oaspeţi marcând Iacob, S. Bogdan şi Onescu.

La Universitatea II a evoluat şi Cosmin Gângioveanu, care s-a supus deciziei clubului de a se pregăti cu echipa a doua. Ispas a început meciul cu următorul unsprezece: Bărboianu - Ciutureanu, Flori, Preduţ, Belu - Mirescu, Ştoiu, Stancu, Gângioveanu - Ţăran, Buleică. Au mai intrat: Surugiu, Ciocan, Ene, Dobrin, Badea, Gugu şi Niţă.

Pentru Recolta Ostroveni au evoluat: Mărăcine - Ochea, Lopăţel, Mirea, Bălan - Cimpoieru, Mitroi, Staicu, Floricel - S. Bogdan, Iacob. Au mai jucat: Slăvulete, Onescu, Drăniceanu, Bogdan, Năboiu, Văduva şi Dincă.

Despre acest prim amical al Universităţii II, antrenorul Florin Ispas a declarat: „Sunt mulţumit în proporţie de 70 la sută de evoluţia băieţilor. Prima repriză a fost una reuşită, iar în cea de-a doua au apărut mai multe greşeli, asta pentru că am introdus mai mulţi juniori. M-a interesat şi scorul, mai mult pentru moralul elevilor mei. Nu am remarcat un jucător anume, m-a mulţumit întreaga echipă“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite